Katalog Buku

Data bibliografi dan bahan perpustakaan serta membuat entri dalam kartu yang tersusun menurut sistem tertentu

Some universities have book smarts, some have street smarts and some are just nice to look at.

Peminjaman Buku

PERPUSTAKAAN

Selain untuk mengaktualisasi UU No. 2 Tahun 1989 Pasal 35 tersebut, Perpustakaan Sekolah mempunyai tujuan utama yaitu membantu proses belajar mengajar disekolah agar para pendidik, para tenaga kependidikan dan para peserta didik mendapat kemudahan dalam mengembangkan ilmu pengetahuan yang dipelajari.

Perpustakaan Sekolah juga mempunyai fungsi yang sangat strategis sebagaimana Surat keputusan Nomor 108/1981 tentang Pokok-pokok Kebijakan Pembinaan dan Pengembangan Perpustakaan di Indonesia

Limitless learning, limitless possibilities

Learning can happen anywhere with our apps on your computer, mobile device, and TV, featuring enhanced navigation and faster streaming for anytime learning.

Already a member? Sign in now.

Kegiatan Perpustakaan

Kegiatan yang di selenggarakan perpustakaan SMA N 1 SURUH dalam menunjang kegiatan pembelajaran dan peningkatan minat baca pada siswa, guru dan tenaga administrasi

Get stated coding

Take courses on any of your devices. Go at your own pace with lifetime access.Try risk-free with our 30-day money-back guarantee

Daftar Buku

Course completed? Then its time to apply for the certificate.
Do it in simplesteps with Learned.

What's students say?

Thousands of students are already studying in Edumodo University, it’s time for you to get enrolled.

Our promise as a contractor is to build community value into every project while delivering professional expertise, exceptional service and quality construction.

Diego Alejandro

Whitero CEO, USA

Miguel Ángel

Managing  Director

Pengelola Perpustakaan

Teach what you love. Learned gives you all the neccessary tools to become an instructor.

Pendaftaran Anggota

Course completed? Then its time to apply for the certificate. Do it in simplesteps with Learned.

[woocommerce_my_account]